махрові вироби

Махрові рушники з логотипом замовника

towel

Прикрасимо повсякденне життя!

Компанія Provestis пропонує високоякісні махрови вироби турецької виробництва.  Махрові та вафельні рушники, халати, пледи виробляються згідно Вашим вимогам-колір, розмір, спосіб брендування. 

Відмінною особливістю продукції, є те, що Ви можете замовити вироб такого дизайну, кольору, розміру і щільності, які потрібні Вам, і всього від 300 штук. Кольорова гамма — більше 500 відтінків, фарбування по пантону. Термін виготовлення та доставки до 6 тижнів.

Спосіб, яким буде виконаний логотип, теж обираєте Ви: вплетіння в бордюр, вишивка, лого в рельєфі, пістрявотканий рушник, друк. Ми запропонуємо найкращий для Вас вариіант.


                               
    1.  Друк на махрі                                   2. Повнобарвний друк на бордюрі                 3. Рельєфний малюнок


                              
4. Вишивка логотипа                                    2. Пістрявотканий рушник                          3. Вплетіння у бордюр


                                                            
 

Або поєднання декількох варіантів нанесення логотипу.

​Рушники виготовлені з натуральної бавовни найвищої якості, м'які та приємні на дотик, мають відмінну всмоктуючу здатність. Махровий рушник завжди гарний і корисний подарунок, як для співробітників, так і для клієнтів!